Bodø Domkor Bodø Domkor
Bodø Domkor
Sangere
Dirigent
Plateutgivelser
Konsertomtaler
Bilder
Kontakt
For medlemmer
English
Deutsch
Italiano
Samarbeidspartner:
Forside > Konsertomtaler > Nattjazz med Are Simonsen

Nattjazz med Are Simonsen
Tid: 14. desember 2007 22:00
Sted:Bodø Domkirke
Medvirkende:Bodø Domkor Are Simonsen, programmering og diverse instrumenter Susanne Lundeng, vokal Børge Petersen-Øverleir, gitar Bård Bergrabb, bass Arnfinn Bergrabb, perkusjon
Dirigent:Ragnhild Strauman


Se hva pressen skrev etter konserten: ab24.no og an.no.


Til årets Nattjazz har Bodø Domkor invitert komponist, musiker og lydtekniker Are Simonsen til å bidra med sitt konsept. I 2006 fikk han Bodø Kommunes Kulturpris, og har i en årrekke vært en viktig bidragsyter for rock/jazz-miljøet i Bodø og omegn, både som utøver, konsulent, pedagog og lydtekniker.

Are Simonsen er utdannet adjunkt med musikk og media som hovedfag. Han har siden 1989 jobbet som tekniker og studioprodusent i Hønsehuset Lydstudio as i Bodø, for bl.a. Halvdan Sivertsen, Terje Nilsen, Schtimm, Dag Kajander, Blått & Rått, Terje Nohr, Ola Bremnes, Søsterhjemmet/Idle House og Henning Gravrok band. Han har gitt ut tre plater med eget låtmateriale: Ædda bædda med gruppa Glass, Stjernetur med Stjernetur, og Stjernetur - uke 18 med Stjernetur. Han har også skrevet musikk til teater og film.

Programmet for årets Nattjazz er sammensatt av et bestillingsverk for Bodø Domkor, andre låter av Are Simonsen og noe tradjazz-stoff med anstrøk av julestemning. Publikum kan vente seg et spennende konsept med til dels utradisjonell bruk av både kor og musikere.

Hva skjer