Bodø Domkor Bodø Domkor
Bodø Domkor
Sangere
Dirigent
Plateutgivelser
Konsertomtaler
Bilder
Kontakt
For medlemmer
English
Deutsch
Italiano
Samarbeidspartner:
Forside > Konsertomtaler > Jubileumsturne til Frankrike

Jubileumsturne til Frankrike
Tid: 21. juni 2004 00:00
Sted:Frankrike

21. juni bærer det av sted: Bodø Domkor setter kursen for Frankrike for å feire korets 50 år i sangens og musikkens tjeneste. Vi reiser i mer eller mindre samlet flokk og inntar Paris i løpet av mandag 21. juni. Akkurat den dagen er musikkens dag i Frankrike, og vi håper selvfølgelig å få med oss musikkopplevelser i løpet av dagen - i hvert fall kvelden. Kanskje kan vi også vise franskmennene noe av hvem vi er - ja, til og med sette Bodø på de franske kartene?!

Paris blir tilholdssted i 5 dager. Vi skal få tid til minst en kirkekonsert i en av Paris´ store katedraler, kanskje noen småopptredener her og der. Litt sightseeing skal det også bli: Versailles, Montmartre, Sacre Ceour, Notre Dame, Eiffeltårnet, listen over severdigheter i Paris er lengre enn vi kan rekke over på noen dager. For noen kan vel også EuroDisney være en attraksjon?

Etter fine dager i Paris vender vi nesen mot Bordeaux, hvor vi tilbringer de 4 siste dagene. Der skal vi ta oss tid til en kirkekonsert i byen. Vi drar også til middelalderbyen St. Emilion for å få med oss kultur og stemning derfra - og holder konsert på torget der. Mulighetene for rekreasjon og opplevelser der er mange - for eksempel østersfiske, soling og bading. I løpet av dagene i Bordeaux skal vi også få tid til besøk på et fransk vinslott, sightseeing, shopping og ellers nyte gode måltider og hyggelig samvær med hverandre.

Turen til Frankrike har vært planlagt lenge, og er både et økonomisk og organisatorisk løft. Godt over 50 stykker reiser av gårde i flokk og følge. Vi skal ikke legge skjul på at dette er noe vi virkelig ser fram til. Bodø Domkor er klar for både musikalske og sosiale opplevelser i en fransk kontekst!

Hva skjer